Senetle Apple Watch 7 Midnight GPS Alüminyum 24 Taksit

Senetle Apple Watch

Senetle Apple akıllı Saat

Apple Watch 7

349 619 

Açıklama

Elden Senetle Apple Watch Series 7 24 Ay Taksitle

Apple Watch 7 senetle 24 taksitle satışa sunulmuştur. 349₺’den başlayan taksitlerle kredi kartsız elden taksitle kefilsiz ve peşinatsız satın alabilirsiniz. Ürün alüminyum kasa olup Midnight yani Gece Yarısı renk olarak tasarlanmıştır. Senetle Apple Watch 7 Midnight akıllı saat almak için hemen siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

Senetle Apple Watch 7 Nasıl alınır?

Senetle 24 taksitle Apple Watch 7 nasıl alınır soruları da sık sorulmaktadır. Ancak Senetletelefon.com sitesi diğer fiziki mağazalar gibi sizden binlerce koşul istememekte ve daha hızlı kolay bir şekilde senetle alışveriş olanağı tanımaktadır. Bunun için sitemize üye olmanız ve sitemizde bulunan Apple Watch ya da diğer ürün ve markadan birini seçmeniz sepetinize eklemeniz gerekmektedir.

Siparişi tamamlama kısmında senetle akıllı saat alımı gerçekleştireceğinizi belirtmeniz durumunda sizlerden istenen belgeleri online bir şekilde yüklemeniz gerekmektedir. Sistemde görevli arkadaşlarımız başvuruları hızlı bir şekilde inceleyerek sizlere dönüş sağlamakta ve sizlerden randevu alarak hangi şehirde olursanız olun 3 gün içerisinde ürününüzü sizlere teslim etmektedir.

Oldukça kolay alışveriş imkânı sunan sitemiz İstanbul içerisi siparişlerinde daha hızlı bir şekilde ulaşım sağlamaktadır. Diğer şehirler de ise siz uygun olduğunuz müddetçe onay çıkar çıkmaz 3 gün içerisinde telefonunuzun size ulaştırılması sağlanmaktadır. 24 taksit Apple Watch 7 başvuruları için hemen belgeleri yüklemeniz tavsiye edilmekte ve fiyatlar yeniden artmadan akıllı saatinizi almanız önerilmektedir.

Apple Watch 7 Özellikleri

45 mm veya 41 mm

Suya dayanıklı

Çatlamalara karşı en dayanıklı ön kristal

IP6X toza dayanıklılık derecesi

Hep Açık Retina ekran

SE’den yaklaşık %20 daha büyük

Series 3’e kıyasla %50’nin üzerinde daha büyük

Kanda Oksijen uygulaması

EKG uygulaması

Yüksek ve düşük kalp atış hızı bildirimleri

Düzensiz kalp ritmi bildirimi

Acil SOS araması

Düşme algılama

Ek bilgi

Taksit Seçenekleri

12 taksit, 24 Taksit

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Senetle Apple Watch 7 Midnight GPS Alüminyum 24 Taksit” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir