Senetle Xiaomi Redmi 9C 128GB Cep Telefonu

12 ve 24 ay Senetle Xiaomi Redmi 9C 128GB Cep Telefonu

193 331 

Açıklama

Xiaomi Redmi 9C 128GB Cep Telefonu 

Akıllı telefonlar gündelik ihtiyaçlarınızı karşılamak, iletişimde kalmak, fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirmek ve işlerinizi takip etmek konusunda bizlere büyük fayda sağlıyor.

Aynı zamanda gelişmiş özelliklerde selfie ve vide çekimleri yapmak isteyen kullanıcılar için senetle Xiaomi Redmi 9C 128GB cep telefonu çok iyi bir seçenek. Değerli bulduğunuz anıları ölümsüzleştirmek için yüksek çekim kaliteleriyle galerinize kayıt edebilirsiniz. Bizler bu muhteşem ürünü kolay ödeme seçenekleriyle almanız için taksitletelefon.net olarak sizlere çeşitli seçenekler sunduk.

Sizlerde senetle telefon almak istiyorsanız ailemiz size yeter. Senetle telefon satışımızı eski usul elden senetle telefon satışı yöntemiyle yapıyoruz. Böylelikle 12 ve 24 aya bölerek kefilsiz, peşinatsız ve kredi kartı kullanmadan taksitle telefon sahibi olabiliyorsunuz.

Senetle Xiaomi Redmi 9C 128GB cep telefonu ve daha birçok model sayfamızda online olarak satışta hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

Onaylanan siparişiniz 3 gün içerisinde belirttiğiniz adrese sizden de randevu alınarak teslim edilir. Taksitletelefon.net’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz sizinle bir işin parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Keyifli alışverişler dileriz.

Ek bilgi

Taksit Seçenekleri

12 taksit, 24 Taksit

Renk Seçenekleri

,

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Senetle Xiaomi Redmi 9C 128GB Cep Telefonu” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir